Wellness hos b&b HOrse

Gennem vores samarbejde med Healthy horse tilbyder vi den helt rigtige aquatræning for din hest. Vi har mange års erfaring med alt lige fra genoptræning af skadede heste til konditionstræning og styrketræning af heste.

Læs mere om aquatræning af heste herunder

Aquatræning af hest på Kildegaarden

Her på Kildegaarden tilbyder vi aquatræning til heste af personale fra Healthy Horse. Vi har med tiden opnået bred erfaring med genoptræning af heste bl.a. efter gaffelbåndsskade, brækket bækken, muskelskader, rygproblemer, generel overbelastning, operation af OCD, tarmslyng mm. Udover genoptræning af heste har vi ligeledes stor erfaring med vedligeholdelse og konditionstræning heraf. 

Hvorfor vandtræning?

Der findes mange gode grunde til at benytte sig af vandtræning til sin hest. Nogle af disse grunde er listet nedenfor:

  • God til genetablering af sener og andre ledproblemer. Det kølende vand har en masserende effekt, der øger blodcirkulationen og dermed fremmer heling af bl.a. afficerede områder hos hesten.
  • God til rygproblemer.
  •  Godt hjælpemiddel til at rette op på skævheder og asymmetri i hestens bevægelsesapparat.
  • God til at smidiggøre hesten – herunder i særdeleshed overlinjen.
  • Bidrager til forbedring af hestens skridtkvalitet.
  • Vedligeholdelse og/eller styrkelse af hestens kondition.
  • God til muskuloskeletale lidelser og fremmer og styrker muskulaturen hos hesten.

Ud over at vandtræning er god til at styrke hesten efter skader, så er vandtræning ligeledes et godt supplement til en anderledes træning af hesten. Det kan f.eks. være ved afholdelse af ferie eller blot ønsket om en alternativ træningsform, der bryder det øvrige ugentlige træningsprogram. Uanset om den pågældende hest er rask eller syg, så tilpasser vi – i samarbejde med dig og evt. dyrlægen, et specifikt og individuelt træningsprogram til din hest. Vi er nemlig af den overbevisning, at kontrolleret og nøje tilrettelagt træningsprogram er nødvendigt for optimering af heling, vedligehold, kondition mm. og dermed chancen for et succesfuldt resultat.

Priser på aquatræning

Kontakt venligst Healthy Horse tlf. 40 81 93 12

Læs artikel om aquatræning

KOntakt b&b Horse

Hvis du vil vide mere om wellness hos B&B Horse på Kildegården, kan Healthy Horse kontaktes. Tlf. 40 81 93 12. Mail: info@healthyhorse.dk