Nyheder

Her kan du få et indblik hvilke nyheder der rør sig hos os

Følg os på instagram bbhorse_kildegaarden : Instagram

Victoria og Danse til DM 

Victoria og Dance blev samlet nr. 7 ved dette års DM og red alle dage over 70%.

Fredag red parret en opvarmningsklasse, hvor de havde en god og flydende tur som blev belønnet med 71,1%.

I lørdagens DM klasse fik Victoria lidt at se til med en frisk Danse. Victoria fik håndteret ham rigtig flot og formåede alligevel at ride 70,6% – godt klaret.

I søndagens kür var Danse mere tilpas og de fik en flot rytme i hele programmet, desværre kom der en stor fejl til sidst, som kostede nogle point. Victoria er mester i at ride kür og var det også allerede som ponyrytter, hun har en spændende koreografi og en god musik. De endte med 72,2%, trods fejlen.

Samlet blev det til en flot 7. plads.

Victoria skyndte sig hjem fra DM, da hun er i gang med sine afsluttende eksamener samtidig,

Stort tillykke til Victoria og held og lykke til eksamen

Atterupgaards Mifune solgt

Fredag d. 12. Maj rejste Atterupgaards Mifune hjem til hendes nye ejer Amalie Ubbesen i Sverige.

Amalie er i den svenske bruttotrup for juniorer og vi håber at Amalie får ligeså meget glæde af Mifune, som vores 2 talentryttere har haft. En bedre læremester findes ikke.

Mifune tog Victoria til junior niveau og i bruttotruppen, før hun var færdig som ponyrytter. De har fået internationale placeringer og masser af værdifuld erfaring, som Victoria nu nyder godt af på Dance.

Miffe lærte Isabell de sværeste øvelser i dressuren og det var også med hende, hun havde debut i Intermediare II.

Vi kan ikke takke Mifune nok for den tid vi har haft med hende, for den værdifulde erfaring og de fine afkom vi har stående efter hende.

Tillykke med købet Amalie og held og lykke fremover. 

Årets 5. og sidste føl

Fredag d. 12. maj ankom årets 5. og sidste føl. 

Et stort fint hingsteføl efter Blue Hors Baron på vores avlshoppe Blaze e. Fürstenlook.

Han er helbror til vores 4. føl, som ligeledes var en hingst.

Nu venter vi ikke flere føl og kan glæde os over at alle folinger er gået godt, og at der er kommet 5 sunde og raske føl.

Nu skal de gå med deres mødre det næste halve år og så må vi se hvor mange vi skal beholde. Mangler du et føl, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Ny hest til Isabell Waksvik

Mandag d. 8 Maj kom vores nye hest Smilla-Vitz hjem til Kildegaarden.

Smilla er en hoppe fra 2011 efter Soreldo/De Niro og skal fremover rides af vores talentrytter Isabell Waksvik.

Smilla gik som 4 års forrest i sit hold ved kåringen med berider Andreas Larsen i sadlen. Andreas har uddannet hesten til Grand prix, som den debuterede i, i 2021. Ejer Anita Lousgaard har selv redet hesten til stævner på lille turs niveau.

Smilla kom i træning hos Cathrine Dufour med henblik på salg, hvor også Isabells træner Jannie Dietz er ansat som rytter. Vi har tidligere haft et godt samarbejde om at finde det perfekte match til vores talentryttere hos Cathrine og vi er ikke i tvivl om at det er sket igen.

Den sorte letfodet hoppe passer Isabell og det var allerede fra første tur.

Med købet af Smilla som lærehest til Isabell, forventer vi også at det giver Isabell større forudsætninger for at uddanne vores yngre heste op på dette niveau, som hun allerede er godt på vej med. Erfaring er guld værd og letter arbejdet når de yngre skal indlære de svære øvelser.

Tak til Cathrine Dufour og Isabells træner Jannie Dietz for at finde det perfekte match.

Vi glæder os til at hjælpe og følge Isabell videre i hendes ridekarriere ind i U25 rækkerne. 

3 placeringer til Victoria og Dancing Boy

Torsdag d. 4. Maj tog Victoria Waksvik og Dancing Boy til Aalborg, hvor de var udtaget til at deltage i det internationale stævne. 

Her opnåede de 3 placeringer ud af 3 mulige.

Fredag red de 70% i team testen og opnåede en 5.plads.

Lørdag red de 71,4 % og blev nr. 3.

Søndag red de 73,4% i Küren og blev nr. 4.

Parret ligger efterhånden rigtig stabilt på 70+ ved alle deres starter. Tidligere har første dagen altid været lidt mere udfordrende for parret, men der er ingen tvivl om at Victoria nu kender Dance så godt, at hun ved hvad hun skal gøre og hvor meget hun kan forlange hvis han f.eks. er lidt ekstra på. Det tager lang tid at lære en hest at kende på en stævnebane og man skal ride mange gange op ad midten, før man kan gøre tingene på rutinen. Hvor meget skal man træne, hvor lang tid skal der varmes op, hvor meget kan man trykke på i programmet osv. Det er en fornøjelse at følge den udvikling som Victoria og Dance gennemgår fra gang til gang.

Rigtig godt arbejde og stort tillykke med placeringerne.

Årets 4. føl er ankommet

D. 1/5 ankom årets 4. føl, et rødt hingsteføl efter Blue Hors Baron og Blaze e. Fürstenlook.

Vores rugehoppe har gået på Slangerupgaard, da vi fik et embryo mere end oprindeligt planlagt, og føllet er kommet til verden hos dem

Vi samarbejde med Slangerupgaard på avlsområdet, så vi kan give vores afkom den bedst mulige opvækst. 

Hvert år, når sidste hoppe har folet, kigger vi sammen på hvilke afkom vi har fået og hvordan de fordeler sig i køn. Så beslutter vi hvem der skal gå hos os og hvem der skal gå på Slangerupgaard, så de får jævnaldrende foldkammerater at lege og vokse op sammen med. Vi tror på at dette giver den bedste trivsel for afkommene. Vi har bl.a. en 3. års hoppe gående fra Slangerupgaard og de har så vores 2. års hingst gående, da de det år også fik et hingsteføl.

Vi har indtil videre i år fået 3 hingsteføl og 1 hoppeføl, så mon der gemmer sig et hoppeføl i vores sidste hoppe?

Årets 3. føl

Søndag d. 23/4 ankom årets 3. føl.

En smuk sort hingst efter Dynamic Dream, lavet på Heilines Diva Galaxy (Grand Galaxy Win), en halv søster til Heilines Danciera.

Føllet har det godt og venter på at få et navn – gode forslag modtages på vores instagram.

Følg os på instagram bbhorse_kildegaarden : Instagram 

Nu venter vi med spænding på de 2 sidste føl, og vi glæder os til at se dem lege ude på folden sammen.

Isabell og Mifune debuterer i Inter II

Søndag d. 16. April tog Isabell Waksvik og Atterupgaards Mifune til Nordsjællands Rideklub for at debutere i Intermediare II.

Ingen af de 2 har før startet på dette niveau, og at nå hertil er en stor sejr. Det allersidste sidste step før Grand Prix.

De fik vist rigtig mange flotte øvelser, hvor også nogle af de sværeste øvelser fungerede godt bl.a. etterne. Der kom også en del fejl, men det er hvad der kan ske, især når man kaster sig ud i dressurens allersværeste kunst.

Nu har parret taget hul på dette niveau og skal ud og høste en masse rutine. Den rutine er guld værd, så Isabell kan hjælpe vore unge Jet set V. når de er klar til det samme. De arbejder i hvertfald hårdt på det hjemme i hallen.

Tillykke med den fine Debut.

Atterupgaards Mifune er desuden til salg: ATTERUPGAARDS MIFUNE – Ridehesten.com

Victoria i A-truppen

Dansk Ride Forbund deler deres bruttotrupper op i A og B-trup, hvor A-truppen rytterne bl.a. er dem der er i spil til at blive udtaget til EM.

Efter Victoria og Danses internationale succes i sidste uge, er de nu blevet en del af A-truppen for juniorer, som de også var sidste år.

Der arbejdes nu videre mod store mål og drømme – Kæmpe stort tillykke.

International sejr til Victoria og Danse

D. 10/4-2023

Vores talentrytter Victoria Waksvik og Dancing Boy har den forgangne weekend deltaget i CDIJ ved det internationale stævne i Sint Truiden Belgien med stor succes.

Stævnet i Sint Truiden var årets første udendørs stævne og var dermed også med til at skyde sæsonen rigtig i gang.

Det var tydeligt at mærke at det var det første udendørs stævne, hvilket gav lidt fejl på første dagen. Der var også mange flotte ting og parret red sig ind som nr. 3 med 69,8 %.

På anden dagen var usikkerhederne væk og Victoria red en fantastisk tur. Det gav dem sejren med 72,5 %, hvor især en rigtig flot travtur gav indtrykket af at de virkelig har fundet hinanden.

I küren fandt de ikke helt det samme flow som dagen før og der sneg sig nogle dyre fejl ind. Victoria plejer ellers at mester i at ride Kür, og har været det siden sin pony tid med Cuba SL. Det rakte alligevel til en flot 4. plads med 71,75%.

Det har været en fornøjelse at være med, og med 2 placeringer og 1 sejr lover det rigtig godt for den kommende sæson for dette par.

Kæmpe stort tillykke til Victoria.

Så kom årets andet føl – Iconic BB

Søndag d. 26 Marts kom årets andet føl til verden.

Det blev et langbenet rødt hingsteføl efter Iron/Blue Hors Don Schufro, og han skal hedde Iconic BB

Moren er Grevens Ice Queen, som klarer rollen til UG

Nu er vi spændte på hvornår nr. 3 ude af 5 kommer til verden.

Årets første føl er ankommet – Beloved BB

Mandag d. 20 Marts ankom årets første føl – en fin hoppe efter Be Sure/Vivaldon.

Alt var gjort klar til at første føl ud af 5 skulle ankomme, men Luna Agenta snød os, da det ikke var hende vi ventede det første føl fra.

Hun leverede en yndig brun hoppe med stjerne og 3 sokker, som har fået navnet Beloved BB

Vi glæder os til at se hende foldet rigtig ud og at navngive hende.

1. Ecco Cup kvalifikation 2023

D. 16. Marts tog Victoria og Dancing Boy til Sundeved for at deltage i årets første Ecco Cup kvalifikation.

Fredagen blev, som man siger, en klasse vi tager ud af kalenderen. Der kom desværre en del spænding og fejl, men det lærer man også af.

Allerede lørdag fik Victoria rettet op på fredagens udsving og fik redet Dance rundt på bedste vis, og målet blev ændret efter fredagens klasse til en sikker tur og den sidste power måtte vente. De fik flotte knap 70%, så en tur langt mere end godkendt.

Søndagens kür blev helt fænomenal og der er ingen tvivl om at Victoria er rigtig dygtig i denne kategori. De scorede hele 76,6% og endte dermed som nr. 2 i klassen. Sikke et comeback. De endte samlet som nr. 7 i Ecco Cuppen og er nu klar til at indtage de internationale baner den kommende udendørs sæson. 

Placeringer ved årets første stævne

D. 4. og 5. Februar var begge vores talentryttere til start ved c-stævnet på Aagerupgaard.

Isabel Waksvik og Jet Set V er rykket et skridt nærmere U25 og startede Inter I. Begge dage havde de 2 meget flotte ture, hvor især traven scorer mange point. En ærgerlig fejl i galoppen kostede lidt på en tur, der ellers så ud til at ende langt over 70%. De endte på 70% og fik en 3. plads. 

I søndagens klasse var fejlen luget væk og de scorede 72,5% og fik en. 2. plads. Parret er virkelig ved at have fundet hinanden på stævnebanerne også, hvilket er en fornøjelse at se.

Victoria Waksvik og Dancing Boy red MB2, og også de havde 2 rigtig gode ture. Lørdag blev det til 69,1% og søndag til 70% og en 2. plads. De fik lige pudset formen af inden den står på Ecco Cup i Marts.

Efter ridtene var der store kram fra rytterne til deres træner Janni Dietz, som har hjulpet piger fra LC og til det niveau de er på nu. Hårdt arbejde betaler sig.

Stort tillykke til begge ryttere

Velkommen 2023

Så er nytåret overstået, vi har sagt farvel til et forrygende 2022 og året 2023 i gang,

Året er startet med at vores talentrytter Victoria Waksvik og Dancing Boy endnu engang er udtaget til Bruttogruppen for Juniorer.

Stort tillykke med udtagelsen og vi er sikre på at året byder på store oplevelser for parret.

Isabell Waksvik og Jet Set arbejder videre fra Young Rider niveauet i håbet om at blive klar til U25. De har allerede rykket sig meget i deres korte partnerskab, så vi er sikre på at de med tid og styrke nok skal nå deres mål.

 

I 2023 bliver også spændende på avlsfronten, i det vi venter 5 føl:

2 efter Baron på vores hoppe Blaze (Fürstenlook)

1 efter Iron på vores hoppe Grevens Ice Queen (Blue Hors Don Schufro)

1 efter Be Sure og vores hoppe Luna Agenta (Livaldon)

1 efter Dynamic Dream på Heilines Diva Galaxy (Grand Galaxy) – en halvsøster til Heiliens Danciera

Vi glæder os til at se hvad 2023 ellers byder på, da vi blandt andet også er godt i gang med vores unge heste og ser en spændende fremtid i mange af dem.

2023 vi glæder os til at se hvad du byder på.

 

Isabell slutter sin Young Riders tid af med manér

25/11-22

Ligesom sin søster var Isabell Waksvik kvalificeret til Ecco Cup finaler, og det med Jet Set V. i Young Rider klasserne.

Isabell havde et meget succesfuldt stævne, hvilket desværre var hendes sidste som Young Rider.

I opvarmnings klassen red de sig til en 5. plads med 69,3%

I både 1. og 2. afd. af Ecco Cuppen opnåede de en fornem 4. plads i et meget hårdt felt. De opnåede hele 74,2 % i küren, hvilket også sendte dem ind på en samlet 4. plads. 

Det er ærgerligt at parret ikke har et år mere som Young Riders, da samarbejdet forsat er rimelig nyt og de først nu har lært hinanden rigtigt at kende. Jet Set har udviklet sig enormt på det lille års tid vi snart har haft ham. Jet Set havde ingen stævneerfaring og stort set alt har været første gange for ham. Nu har han deltaget flere gange internationalt og kvalificeret sig til alle finaler, hvor parret har stillet til start.

Vi håber at parret forsætter deres udvikling og måske kan være med på U25 niveauet. Heldigvis har man 4 år på dette niveau, så de har tiden til at udvikle sig og bliver stærke og komfortable, inden de kaster sig rigtig ud i det.

Vi glæder os til at være med på rejsen.

Stor succes til Ecco Cup finalerne for Victoria

 

25/11-22

Sikke en weekend for vores talentrytter Victoria Waksvik og Dancing Boy til Ecco Cup Finalerne på Blue Hors.

Dance som han kaldes i daglig tale, var mildest talt on fire allerede fra stævnets første dag. Det krævede lidt ekstra af Victoria, men hun formåede at vende energien til noget positivt, og de blev bedre dag for dag.

De red juniorerklasserne og i küren red de 73,8% og blev placeret som nr. 3, hvilket gav dem en samlet 4. plads.

Parret slutter dermed deres første år af sammen med manér og kan se tilbage på et år med mange store oplevelser og resultater.

Vi glæder os allerede til at se hvad næste år byder på for dette power par, som stadig har 1 år tilbage som juniorer.

3. Ecco Cup kvalifikation

4/11-22

Begge vores talentryttere var i weekenden til den 3. Ecco Cup kvalifikation på Heslegaard.

Victoria Waksvik og Dancing Boy havde 2 rigtige flotte og meget stabile ture uden fejl. De fik i TCJ næsten 70% og en flot 4. plads. I søndagens kür fik de mere end 73%, hvilket sendte dem op på en meget meget flot samlet 3. plads.

Isabell Waksvik og Jet Set V. red en flot tur på første dagen, hvor de som Victoria fik en 4. plads. Desværre blev Jet Set bange da musikken startede i küren og han startede med at bakke, hvilket forståeligt nok trak ned i procenterne. Isabell red alt hvad hun kunne, for at hive point sammen i resten af programmet og de fik redet sig op på 70,5%, og det gav dem en samlet 7. plads.

Begge vores talentryttere har derfor kvalificeret sig til Ecco Cup finalerne på Blue Hors i slutningen af November, hvor vi glæder os til at heppe på dem.

International succes til vores talentryttere

22/10-22

Begge vores talentryttere har i denne uge været til start ved det internationale stævne på Vilhelmsborg.

Victoria Waksvik og Dancing Boy i CDI J og Isabell Waksvik og Jet Set V. i CDI YR.

Isabell kom rigtig flot fra start og fik en 3. plads i den individuelle konkurrencen. Dette fulgte hun flot op i küren, hvor hun bibeholdte sin 3. plads. 2 placeringer ud af 2 mulige, må siges at være godkendt.

 

Sejr I PSG til Isabell ved landsstævne

Victoria red en lidt forsigtig tur på første dagen, men red en flot kür til 72,7%, hvilket rakte til en 5. plads.

Stort tillykke til begge piger

Fredag d. 16/9 tog vores talentrytter Isabell Waksvik og Jet Set V til Bernstorffparken for at deltage i DM for hold.

Isabell red for holdet Sportsrideklubben 2 sammen med Ida Leth, Astrid Leth og Sara Bjerre Baun.

I lørdagens PSG red Isabell mange flotte øvelser, men fik desværre 2 dyre fejl, hvilket hev dem ned 66,5%.

I søndagens PSG red Isabell fantastisk flot tur og denne gang helt uden fejl, og det var en meget glad rytter der forlod banen. Det viste der sig at være en god grund til – hun red 72,6 % og vandt klassen.

Holdet placerede sig lige uden for finalen lørdagen, men alle gav hvad de havde i sig i søndagen B-finale, som holdet derfor vandt.

Kæmpe stort tillykke Isabell, vi er sikre på at du vil få mange flere fantastiske ture.

 

DM 2022 for Junior og Young Riders

Fredag d. 27/8 drog begge vores talentryttere til Ringsted for at deltage i DM for henholdsvis Juniorer og Young Riders.

Både Isabell og Victoria red sig i A-finalerne, hvor de red nogle flotte freestyles.

 

Isabell red på Jet Set V og hun fortæller at det ikke var deres allerbedste weekend, men at hun alligevel blev placeret som nr. 9 samlet i DM for young riders. De fik 70,3 % i deres freestyle og hun er meget stolt at den kun 9 årige Jet Set V.

 

Victoria red på Dancing Boy og hun fortæller at han var en stjerne hele weekenden og at hun er så stolt at ham. Hun placerede sig som nr. 6 i freestylen med 72,2% og blev nr. 8 samlet i DM for juniorer.

 

Vi ønsker begge ryttere tillykke og det var en fornøjelse at følge jer og jeres team hele weekenden. 

International placering til Isabell

Onsdag d. 3/8 tog begge vores talentryttere Isabell og Victoria til Herning for at deltage i det internationale stævne under VM.

Isabell og Jet Set havde deres internationale debut og gjorde det rigtig godt trods det forholdsvise nye samarbejde. Jet Set har ikke prøvet ret meget før Isabell fik ham, så for ham var det også en oplevelse at skulle gå på så stor en scene. 

Isabell red CDI YR og red i første klasse 66,9%, en ærgerlig og dyr fejl i travers med changement, holdt dem lige uden for placering.

I søndagens kür lykkedes det dog Isabell at avancere, idet de red sig op til en flot 5. plads. Stort tillykke og vi glæder os til at se når parret får mere rutine sammen.

Victoria og Dancing Boy red CDI J. Det blev ikke helt deres stævne, men de formåede alligevel at ride over 71% i küren.

Begge talentryttere tager derfra med en masse erfaring og ser allerede nu frem mod næste stævne, som er DM i Ringsted.

BB Horse er nu Official Footing Supplier ved VM i Herning

Mandag d. 25/7: Siden onsdag i sidste uge, har vi arbejdet på højtryk sammen med organisation bag VM i Herning, for at få løftet opgaven med at levere ca. 30.000 kvadratmeter ridebane. Det har krævet en ihærdig indsats fra alle parter, men alle har været opsat på at lykkedes og med et godt samarbejde er vi kommet i mål.

Vi glæder os meget til at se det færdige resultat og til at være med til at gøre VM i Danmark til det bedste nogensinde

Vi takker for tilliden fra VM teamet.

Læs nyheden fra Ridehesten her:

https://ridehesten.com/nyheder/opbygningen-til-herning2022-opgraderes-med-ny-samarbejdspartner/96738

BB Horses talentryttere skal til Herning

Søndag d. 24/7: Tidligere offentliggjorde vi at vores talentrytter Victoria var udtaget til at ride CDI J ved VM i Herning. Nu kan vi også offentliggøre at Isabell Waksvik gør hende selskab.

Isabell er også en af vores talentryttere, som samtidig er ansat som rytter hos os. Isabell skal med vores skønne Jet Set V. starte i CDI YR klassen under VM. Det bliver Isabell og Jet Sets debut på den internationale scene, og vi håber på de får en fantastisk oplevelse.

Både Isabell og Victoria har redet internationalt hver for sig, men det er første gang at de får muligheden for at starte sammen. De glæder sig over at kunne dele den store oplevelse det bliver at starte under et VM.

Vi glæder os til at heppe på dem begge.

Ny maskine i Wellness

Mandag d. 18/7: Vi har fået opgradet vores wellness afd. og skiftet vores gamle vandbånd ud.

Vi har i stedet fået den nye kombinerede maskine, som både kan fungere som almindeligt vandbånd, men også som koldtvandsspa. 

Vi har allerede taget maskinen i brug og er begejstrede for at have muligheden for at anvende koldtvandsspa. Nicole Christensen fra NC hestewellness har været på besøg for at instruere os i de nye funktioner og vi er fuldt køreklar.

 

Victoria udtaget til CDIJ ved VM i Herning og som reserve til EM

Tirsdag d. 5/7 satte landstræneren for ungdomsdressuren navne på de ryttere, som er udtaget til at ride ved CDI J under VM i Herning. Victoria Waksvik og Dancing Boy har fået en af de eftertragtede pladser efter deres flotte resultater i Hagen. Det bliver en stor oplevelse at få lov til at starte under et Verdensmesterskab, og vi glæder os til at heppe på sidelinien.

Victoria er samtidig udtaget som reserve til EM for juniorer.

Stort tillykke Vic.

BB Arena ved Verdensmesterskaberne i Herning

BB Horse og Slangerupgaard er stolt sponsor til Verdensmesterskaberne i Herning.

At et så lille land som vores, skal afholde så stort et event, er fantastisk. Der er lagt rigtig mange kræfter, tid og penge i at få VM til Danmark og det ville vi selvfølgelig gerne støtte op omkring. Der vil være VM i både Dressur, Spring, Para-dressur og Voltigering og arrangørerne regner med at der kommer omkring 1000 heste, 11.000 akkrediterede og mange flere publikums. Det bliver 10 dages fest og vi glæder os meget til at være en del af det.

Vi bygger den ene Arena – BB Arena, som bygges op helt fra bunden på en græsmark. Vi er i gang og glæder os til den står færdig. Der skal afholdes VM for para-dressur på denne Arena, samt non-championship klasser i både dressur og springning.

Vi håber på at rigtig mange vil komme forbi og nyde de store sportslige præstationer og være med til at skabe en fantastisk stemning.

 

Hattrick til Victoria i Hagen

Torsdag d. 17 Juni tog Victoria Waksvik og Dancing Boy til det prestigefyldte stævne i Hagen – Future Champions.

Stævnet er årets højdepunkt for ungdomsrytterne, foruden mesterskaberne, og konkurrencen er altid hård da alle lande stiller med deres stærkeste ryttere.

De var udtaget til at ride i CDIJ klasserne og de viste at deres formkurve i den grad er opadgående.

På første dagen red de sig ind på en 8. plads, som bedste dansker, med 70,5%, trods et par dyre fejl.

Anden dagen red de 71,6% og fik en 7. plads, og var derfor kvalificeret til küren. Og her fortæller Victoria, at der var lidt fejl og at der derfor er plads til yderligere forbedring.

I finalen opnåede de endnu en 7. plads og denne gang med hele 73,7%.

At komme hjem med 3 placeringer fra stævnet i Hagen er en stor bedrift, og det er kun parrets anden internationale start.

Vi er meget stolte og glæder os allerede til næste gang.

Succes til Ecco Cup for Isabell og Jet Set

Fredag d. 10 Juni tog Isabell Waksvik og Jet Set V. til Kolding for at ride Ecco Cup for Young Riders.

Parret har haft nogle starter til landstævner, men det var deres debut i Young Rider – og sikke en debut.

Ecco Cup er en prestige fyldt turnering, hvor de allerbedste unge ryttere fra hele landet får muligheden for at mødes og konkurrere.

Lørdag red de sig ind på en flot 4. plads med 68,2%, og de gik derfor videre til søndagens finale

Finalen går altid i kür og også her havde Isabell og Jet Set debut, da de ikke har redet kür før.

Trods en ærgerlig fejl, lykkedes det alligevel parret at fastholde 4. pladsen i det samlede resultat.

Vi ønsker parret stort tillykke og glæder os til 3. Ecco Cup kvalifikation, hvor der skal rides om de eftertragtede pladser i finalen på Blue Hors.

Internationalt-  og Landsstævne i Aalborg

Torsdag d. 13. Maj drog begge vores talentryttere til stævne i Aalborg, hvor Victoria Waksvik skulle ride CDIJ og Isabell Waksvik B-stævnet.

Victoria og Danse havde deres internationale debut, og en meget ærgerligt fejl på den sidste midterlinie kostede dem placeringen på 1. dag.

Lige ved og næsten blev deres motto, for i søndagens kür blev de 1. uplacerede trods en score på 72,7%, hvor sidste rytter lige skubbede dem uden for placering.

Parret leverede ellers 3 flotte ture, og deres debut må siges at være mere end godkendt.

Isabell og Jet Set red 2 x PSG og 1 x MA1 og også de måtte tage til takke med pladsen som 1. uplacerede.

Jet Set var lidt påvirket af den kraftige vind den første dag, så der indløb en dyr fejl i den ene øvelse (indtil da lå de til placering), og Isabell havde lidt ekstra at se til. 

Der blev også givet en del 8 taller alle 3 dage, så fremtiden ser spændende ud for denne ekvipage.

Begge vores talentryttere gjorde et flot stykke arbejde og vi glæder os til endnu flere stævner hvor vi kan tage afsted sammen.

Isabell og Jet Set V. i stor sejr

Lørdag d. 9. April red vores talentrytter Isabell Waksvik sig sikkert ind på 1. pladsen til C-stævnet på Hvalsø rideklub.

Isabell red vores  Jet Set V. i en MA 1 og vamdt klassen med hele 74,3%

Parret har lært hinanden bedre at kende og vi glæder os til at se hvad resten af sæsonen har at byde på

Succes til 1. afd. af Ecco Cup

D. 19. Marts deltog vores talentrytter Victoria Waksvik og vores Dancing boy i 1. afd. af Ecco Cup for juniorer.

I den indledende klasse red de en meget flot og stabil tur hele vejen, hvilket resulterede i 72,4% og en 3. plads ud af hele 35 ekvipager.

Søndag red de deres kür for første gang, og de endte samlet med en meget flot 7. plads i feltet af de allerbedste danske juniorer.

Kæmpe stort tillykke, vi glæder os allerede til 2. afd.

Victoria vinder med Dance

Søndag d. 13/2-22 red Victoria den første sejr hjem på Dancing Boy. Det gjorde de med intet mindre end 73,3% i MB1 på Ballerup rideklub.

Kæmpe stort tillykke, så er sæsonen skudt i gang på fornemmeste vis.

En ny stjerne i stalden – Jet set

Så kan vi byde velkommen til en ny stjerne, den 9 årige Jet Set V efter Jazz/Gribaldi.

Jet Set skal rides af vores talentrytter Isabell Waksvik, som i år har sidst sidste young rider år.

Vi håber at at parret kan nå at lære hinanden godt nok at kende til at de kan ride med i Young rider klasserne, men ellers så ved vi at de i fremtiden vil tage stævnepladserne med storm. 

Vi glæder os til at følge dem i fremtiden

Velkommen til Dancing Boy

Vi har i December indkøbt denne skønne 12 årige vallak efter Dancier/Blue Hors Romanov.

Dancing Boy skal danne par med vores talentrytter Victoria Waksvik og forhåbentlig give hende en fantastisk junior og young rider tid.

Parret har allerede været til program ridning ved 5* international dommer Susanne Baarup, som gav dem nogle god tips til de kommende stævner. Susanne sagde at der bliver rift om pladser til mesterskaberne som juniorer i år, når rytter er så godt ridende.

Vi glæder os til at følge dem på deres rejse

Victoria i bruttotruppen 2022

Vores talentrytter Victoria Toft Waksvik er, på trods af at ponytiden er slut, igen i 2022 udtaget til bruttotruppen.

I 2021 var Victoria både udtaget som ponyrytter og som junior, og i 2022 fortsætter hun med at have en plads som junior.

Stort tillykke med udtagelsen

Waksvikpigerne og SL Cuba takker af –

en æra er slut

I weekenden red Victoria Toft Waksvik og SL Cuba deres sidste midterlinje til Ecco Cup Finalerne på Blue Hors, og det var med bankende hjerter og tårer i øjnene at de sluttede af på fornemmeste vis.

Hvis man skruer tiden tilbage, så startede rejsen med Cuba og Waksvik pigerne d. 30. April 2015, hvor Cuba gik igennem handelsundersøgelsen og blev familien eje. Cuba var dengang 13 år og allerede en erfaren pony med nationale og internationale starter på bagen. Han blev købt som Isabells læremester kort før hendes konfirmation.

Allerede til deres første stævne startede succesen hvor de vandt begge deres klasser med over 70%. De forsatte stimen og blev hurtigt kvalificeret til hold DM, hvor de red sig i A-finalen med holdet, bl.a. på  baggrund af Isabell og Cubas resultat. De endte med at få en bronzemedalje med hjem, hvilket må være den første af mange store oplevelser med Cuba.

Allerede 1 måned efter debuterede de i LA6 og vandt med 70,6% og blev b-ekvipage i første hug. Det samme gjorde de ugen efter i deres PRI debut. Måneden efter blev det til en sejr i 1. afd. af Hesteengens Dressage CUP, og de sluttede dermed deres første år af med manér.

2016 startede også ud med en sejr i PRI og så en landsstævne debut i Januar måned. Det blev til en 6. plads, en 2. plads og en 1. plads, og de var hermed kvalificeret til både Ecco Cup og DM – A-ekvipage i 1. forsøg.

I marts stod den på Ecco Cup og de red sig i A-finalen og debuterede i kür. Parret trænede videre, vandt og blev placeret til et utal af stævner, vandt Mink Horse Cuppen, deltog ved 2. kval. af Ecco Cup, vandt distriktsmesterskabet for hold, og de sluttede året af med placeringer til Ecco Cup Finalen i Uggerhalne.

I 2017 startede de ud med at deltage ved den åbne træningssamling med landstræneren, og efterfølgende ride landsstævnet med Horseworldcuppen.

I april blev det til 3 sejre ved landsstævnet på Aagerup, og det satte i den grad skub i ekvipagen. De fik deres internationale debut i maj i Aalborg, hvor det blev til en flot 5. plads i PRM.

 Kort efter vandt de 2. kvalifikation af Ecco Cuppen, hvor de red hele 75,5% i küren.

Parret blev udtaget til bruttotruppen og det kommende internationale stævne i Uggerhalne, hvor det blev til en 3. plads i PRT og PRM og en 2. plads i küren.

Isabell og Cuba blev derfor udtaget til at repræsentere Danmark med NM i Hammerö. De havde en fantastisk oplevelse, hvor det blev til hold guld og en individuel sølv medalje.

Så blev det tid til DM, hvor de endte på en samlet 4 plads, efterfulgt af placeringer til både 3. kval af Ecco Cup og til rosenparaden, hvor det blev til 2 1. pladser.

Isabell sluttede sin ponytid af med at blive nr. 4 til Ecco Cup finalen.

Isabell nåede at startede 66 gange på Cuba, hvoraf det blev til placeringer 42 gange. De havde 16 starter til C-stævne, 41 til B-stævner, og 9 internationale starter

Tiden var nu inde til at lillesøster Victoria skulle overtage Cuba, som lagde hårdt ud med at vinde LA4 med 70 procent inden året 2018 var begyndt.

Herefter klarede de b -stævne kvalifikationen ved at blive nr. 2 og nr. 3 i LA6 og PRI med knap 70%.

De red deres første landsstævne på Aagerup, hvor de vandt lille tur PRT og blev nr. 3 i PRI, så man må sige at succesen med Cuba fortsatte.

Til DM stævnet det år, vandt de igen lille tur og fik 2 2. pladser med hhv. 70, 69,6 og 71,6 %.

Til 3. kval. af Ecco Cup blev det til 2 placeringer, men da parret desværre ikke nåede at starte mere end 1 kvalifikation, var de ikke kvalificeret til finalen.

Victoria startede i stedet til jule- og nytårsstævner, hvor de vandt PRI med 71,5 %, PRM med 73,2 % og blev nr. 2 i PRT med 75,1%, og de sluttede året af med manér.

De lagde hårdt ud i 2019 med at vinde en PRT, og i Juni vandt de bl.a. PRT og PRI med 74,3%.

Til b-stævnet på Hovgaard i august blev det til en 5. plads med hele 72,75%.

De red DM og 3.kval af Ecco Cup med 3 ture over 69%.

Victoria og Cuba var kvalificeret og deltog ved Ecco Cup Finalen med 3 ture på 68,5%, 69,1% og 71,3%

Igen sluttede parret året flot af med en 2. plads med over 72% og en sejr med 74,5%

2020 startede med en placering til landsstævne på Solrød, og placeringer med over 71 % på både Hvalsø og Ringsted.

Så red de 1. kval af Ecco Cup til 68,6% og 71,5%. Herefter vandt de PRT til landsstævne i Karlslunde med 72,6% og blev nr. 4 i PRM.

I august havde Victoria rigtig fået gang i den gamle svinger, og de red 72% i PRT, 72,4 i PRM og 74,3% i küren til DM, og sikrede sig dermed sølvmedaljen.

Til 3. kval af Ecco Cuppen, blev det til 2 3. pladser med hhv. 72,6 % og 74,7%.

Parret var endnu engang kvalificeret til finalen, hvor det blev til en flot 4. plads.

2021 startede med en udtagelse til bruttotruppen for parret, men derefter blev det en stille start på året, da Cuba måtte have fjernet sit ene øje. Heldigvis er han en sej gut, og kom sig uden det store. Han blev til den eneøjede pirat eller spøjelset som han også kaldes.

I maj måned deltog de ved Ecco Cuppen i Kolding og vandt en PRM med 75,4 % i Ballerup.

De deltog ved Ecco Cuppen i Sundeved og blev udtaget til at ride det internationale stævne i Meerle.

I Meerle blev det til 2 placeringer, og parret var endnu en stor oplevelse rigere.

I August red de landsstævne på Karlunde, hvor det blev til 2. placeringer og 1 sejr.

Til DM blev det til en 2. plads i PRM, og en samlet 10. plads.

Herefter blev det til en placering i 3. kval af Ecco Cuppen og 2 placeringer til Rosenparaden.

Parret sluttede deres ponytid af med samlet 5. plads til Ecco Cup finalerne på Blue Hors.

Victoria nåede at starte 79 gange på Cuba og fik 44 placeringer. De har startet 17 C-klasser, 59 B-klasser og 3 internationale.

Pigernes tid som ponyryttere er nu ovre, og det betyder at en æra slutter knap 8 år efter at den startede.

Det er blevet til 86 placeringer for pigerne i deres tid med Cuba og rigtig mange store og små oplevelser.

Samtidig er han hele familiens kæledægge og de hundrede vis af timer de har tilbragt i hverdagen med Cuba vil de ikke have været foruden. Cuba satte for alvor gang i begge pigers ridekarriere og de vil altid være ham evig taknemlig.

Cuba er blevet en ældre herre med nogle særlige behov, men han er heldigvis stadig frisk og frejdig.

Da pigerne og mor Lisbeth ikke kan se en hverdag for sig uden deres elskede Cuba, er planen at han skal leases ud og blive stående på Kildegaarden, da han for evigt og altid vil være deres hjertebarn.

Isabell og Ali Baba i MB2 debut

Vores talentrytter Isabell Waksvik havde på Solrød debut i MB2 med vores hest Baunehøjens Ali Baba. De opnåede intet mindre end 72,5% og en 3. plads. Stort tillykke med det flotte resultat

Velkommen til Blaze

Velkommen til vores nyerhverhvelse Blaze

Blaze er en 4 års RDH hoppe efter Fürstenlook /Depardieu, men en utrolig stærk hoppestamme bag som rummer intet mindre en 5. generationer af elitemødre i direkte linje.

Vi faldt for denne smukke hoppe, efter at den har været i vores stald i en måned. Hun er nemlig foruden smuk, også meget velgående i alle 3 gangarter og så har hun et fantastisk sind.

Vi glæder os meget til at se hvordan hun udvikler sig og til at inddrage hende i vores avlsprogram.

Blaze er avlet og opdrættet af Birgitte Graa

Isabell Waksvik vinder MB0 på Baunehøjens Ali Baba

Fredag d. 24 September startede Isabell Waksvik sit andet stævne på vores nyindkøbte hest, Baunehøjens Ali Baba.

De vandt MB0 til C-stævne på Karlslunde rideklub med knap 70%, trods det nye samarbejde.

Stort tillykke til Isabell, vi glæder os til at se hvad fremtiden bringer for dette par.

Svalegårds Hot Zalina Nr. 3 til mellemrunden

Svalegårds Hot Zalina opnåede med sin faste rytter, Michael Grønne Christensen en fornem 3. plads ved mellemrunden for 5 års.

De opnåede hele 9,5 for trav, 8,8 for skridt, 9 for galop, 9 for ridelighed og 9,2 for kapacitet.

De er hermed kvalificeret til finalen på Blue Hors til Oktober.

Stort tillykke til Michael og tak for det fine arbejde.

Svalegårds Hot Zalina nr. 2 til 5 års Championatet

Svalegårds Hot Zalina er en hoppe, som vi har udstationeret hos Helgstrand Dressage.

I weekenden deltog hun med sin faste rytter Michale Grønne Christensen ved den indledende runde af 5 års championatet på Bogø Rideklub, hvor det blev til en flot 2. plads. De opnåede 8.8 i trav, 9 i skridt, 8.8 i galop, 9 i ridelighed og 9 i kapacitet, og et samlet resultat på 89,2.

De er hermed kvalificeret til mellemrunden

Succes til landsstævnet i Karlslunde for Victoria og SL Cuba

Vores talentrytter Victoria Waksvik deltog i weekenden ved landsstævnet for pony i Karlslunde på sin pony SL Cuba.

De opnåede placeringer alle 3 dage med over 69% og søndag vandt de PRT med 70,4%.

Nightdancer Kildegaarden udtaget til eliteskue

Nightdancer Kildegaarden efter vores stamhoppe Nightingale Sct. Olav (Scaglietti) og Ivanhoe, var i weekenden til TAF følskue på Stutteri Selsø. Hun viste sig meget fint frem og blev nr. 3, og er hermed udtaget til TAF’s eliteskue på Vilhelmsborg d. 21/22 August.

3 placeringer til Victoria i Meerle

Til stævnet i Meerle i Belgien lykkedes det Victoria Waksvik at opnå 3 placeringer.

Hun fik en 4. og en 3. plads med SL Cuba med intet mindre end 73,5 % og med Atterupgaards Mifune blev det til en 3. plads med 72 %.

Stort tillykke med de fine resultater

Victoria, Mifune og Cuba på vej til international debut

Victoria Waksvik er udtaget til at ride sit første internationale stævne, som bliver i Meerle i Belgien.

Victoria medbringer både Atterupgaards Mifune i Juniorklassen og Cuba SL i ponyklassen.

Vi ønsker jer en fantastisk tur

Victoria og Mifune udtaget som reserve til NM

Victoria Toft Waksvik og Atterupgaards Mifune er udtaget som reserve til Nordisk Mesterskab i Finland. Dette til trods for deres korte samarbejde og at Victoria stadig er ponyrytter. Det er et stort klap på skulderen og en anerkendelse af talent. Stort tillykke og vi glæder til at se hvad fremtiden bringer for denne power ekvipage.

 

bbhorse kildegården

Trine Bluhme
Manager og rytter

KOntakt b&b Horse

Hvis du vil vide mere om ridning og opstaldning hos B&B Horse på Kildegården, så tag kontakt til Trine Bluhme.