Om B&B Horse

Kildegaarden er et idyllisk landsted beliggende midt i ”De sjællandske Alper”, som især er kendt for sit kuperede, højtliggende og meget varieret bakkede dødislandskab med stejle plateaubakker og mindre søer i lavninger. Både ræve, grævlinge, rådyr, hare og agerhøner kan observeres ved en ridetur ud i det bakkede terræn, som strækker sig over 59 hk.

Ud over den smukke natur råder Kildegaarden over et nyopført ridehus i sort træ med stort glasparti både i fronten heraf og langs siden således, at naturen også kan nydes indefra. Banen i ridehuset er 20/60 og bygget op af HQS RTS Horse Flex måtter belagt med HQS Surpreme fiberbund og vedligeholdes optimalt året rundt vha. et Buchholz Comfort Aquamobile vandingssystem. Ligeledes er ridehuset udstyret med et stort og hyggeligt loungeområde. Langs den ene side af ridehuset er der opført en ny stald, hvori der findes 24 bokse i bambus, opvarmet sadelrum, toilet, foderum samt vaskeplads og strigleplads. Der er ydermere en udendørsstald med 8 bokse fra Röwer and Rüb.

På Kildegaarden findes også en 20/56 udendørsbane med nyanlagt fiberfund. Banen ligger midt i bakkelandskabet og med udsigt til én af stedets store søer.

Overfor det nyopførte ridehus og stald ligger vores wellnessafdeling, hvor der både er mulighed for Aquatræning, solarium, alm. skridtbånd og massagedækken. Denne afdeling har et tæt samarbejde med hestedoktoren og af drives af Healthy Horse.

 Kildegaarden ejes af Michael Buchardt Pedersen, som er handelsuddannet har tidligere været medejer og økonomidirektør i Hørkram Foodservice, hvilket har udstyret ham med bred erfaring indenfor det investerings- og økonomiske område. Anne Rosleff Troensegaard er ansat som General Manager, og har ansvaret for hestene ift. træning, uddannelse, ryttere, køb og salg. Anne har mange års erfaring som rytter og træner, og har en alenlang meritliste med både ungheste og helt op til Grand Prix. Hun har redet med på højeste niveau og har bl.a. deltaget ved VM i Kentucky, været på bruttolisten til OL, vundet sølv ved DM, vundet Bronze ved UVM, vundet og været placeret mange gange  ved DRF’s unghestechampionatsfinaler og ved DV’s i Herning. Ligeledes har Anne gennem mange år haft ryttere med i bruttogrupperne for pony, junior, young rider og U25 ryttere, som også har deltaget ved NM og EM. Natalie Hering er ansat som rytter, og står for tilridningen af stutteriets heste. Natalie har siden ponytiden været en del af den danske bruttotrup, hvor hun har deltaget ved adskillelige internationale stævner og NM, med hendes 2 ponyer og Juniorhest.

MORE ABOUT US