Om B&B Horse

Kildegaarden er et idyllisk landsted beliggende midt i ”De sjællandske Alper”, som især er kendt for sit kuperede, højtliggende og meget varieret bakkede dødislandskab med stejle plateaubakker og mindre søer i lavninger. Både ræve, grævlinge, rådyr, hare og agerhøner kan observeres ved en ridetur ud i det bakkede terræn, som strækker sig over 59 hk.

Ud over den smukke natur råder Kildegaarden over et nyopført ridehus i sort træ med stort glasparti både i fronten heraf og langs siden således, at naturen også kan nydes indefra. Banen i ridehuset er 20/60 og bygget op af HQS RTS Horse Flex måtter belagt med HQS Surpreme fiberbund og vedligeholdes optimalt året rundt vha. et Buchholz Comfort Aquamobile vandingssystem. Ligeledes er ridehuset udstyret med et stort og hyggeligt loungeområde. Langs den ene side af ridehuset er der opført en ny stald, hvori der findes 24 bokse i bambus, opvarmet sadelrum, toilet, foderum samt vaskeplads og strigleplads. Der er ydermere en udendørsstald med 8 bokse fra Röwer and Rüb.

På Kildegaarden findes også en 20/56 udendørsbane med nyanlagt fiberfund. Banen ligger midt i bakkelandskabet og med udsigt til én af stedets store søer.

Overfor det nyopførte ridehus og stald ligger vores wellnessafdeling, hvor der både er mulighed for Aquatræning, solarium, alm. skridtbånd og massagedækken. 

 Kildegaarden ejes af Michael Buchardt Pedersen, som er handelsuddannet har tidligere været medejer og økonomidirektør i Hørkram Foodservice, hvilket har udstyret ham med bred erfaring indenfor det investerings- og økonomiske område. Isabell Waksvik er ansat som rytter, og står for tilridningen af stutteriets heste. . Emma Larsen ansat som staldchef og hun har ansvaret for alle hestene på BB Horse.

MORE ABOUT US