Rytterprofiler

 

Talentryttere

Victoria og Isabell Toft Waksvik er udvalgt som talentrytter i vores talentudviklingsprogram, og får stillet hestemateriale til rådighed. Isabell er også ansat som rytter i hverdagen.

Michael Buchardt fortæller:  Valget på de 2 ryttere er faldet efter at jeg har lært dem at kende som opstaldere og har observeret dem på deres egne heste. Jeg synes de har det rette engagement og den rigtige tilgang til hestene og sporten, samtidig med at de er talentfulde og har en særlig føling med hestene. De arbejder hårdt i både skolen og med jobs ved siden af, og har ikke bare fået tingene foræret. Jeg glædes ved deres smittende gode humør og deres engagement i alt hvad de foretager sig, hvilket ikke gjorde valget svært at træffe. Det var på baggrund af dem, at ideen til talentudviklingsprogrammet opstod.

Victoria Toft Waksvik

Victoria er 18 år gammel og har redet i mange år. Tidligere red hun sin kat. 2 pony Rawa’s Anubis og har siden 2018 redet familiens kat. 1 pony SL Cuba.

i 2020 vandt Victoria sølv til DM og blev i 2021 udtaget til bruttotruppen for pony. Victoria og Cuba har i 2021 startet deres allerførste internationale stævne sammen, hvor det blev til 2 placeringer. Nationalt har de et hav af placeringer.

Victoria havde efterhånden så stor stævneerfaring på pony at hun var klar til at påbegynde sin juniorkarriere. I den forbindelse fik hun fået stillet vores stamhoppe Atterupgaards Mifune til rådighed, da Victoria formåede at tackle denne sensitive hoppe på den helt rigtige måde. De er allerede særdeles succesfulde, trods deres korte bekendtskab. Allerede inden deres første stævnestart fik landstræneren øje på dem, og inviterede dem med til landsholdssamling. Her beviste Victoria at hun og Mifune er det perfekte match, da de red sig helt i toppen blandt sammen med de allerbedste juniorer i Danmark. Det betød også at de efterfølgende blev udtaget til bruttotruppen, var reserve til NM og har været ude og starte deres første internationale stævne, og endda med placering.

Victoria har nu Vallakken Dancing Boy, som hun er i bruttotruppen for juniorer 2022 på. I 2022 er det blevet til placeringer nationalt bl.a. i Ecco Cup, deltagelse og placering ved det prestigefyldte stævne i Hagen og en reserveplads til EM for juniorer.

De er i 2023 igen en del af A-truppen og har internationale sejre og placeringer

Victoria fortæller: Det at blive udvalgt til Kildegaardens talentprogram er en fantastisk mulighed for mig som rytter. Grundet talentprogrammet får jeg nu en helt særlig mulighed for at kunne udvikle mig og dygtiggøre mig i samarbejde med et professionelt team, som jeg ellers ikke ville have haft. Jeg er meget taknemmelig over at få stillet hoppen Atterupgaards Mifune til rådighed, som er en helt fantastisk hest, med stor kapacitet og en helt særlig personlighed. Jeg glæder mig til at se hvad fremtiden og sparringen med det dygtige team bringer, som jeg er meget stolt over at være blevet en del af.

Isabell Toft Waksvik

Isabell er 21 år gammel og blev færdig som student i 2021, og er efterfølgende blevet ansat som rytter og staldchef hos os. Hun har redet i mange år og havde stor succes med familiens kat. 1 pony SL Cuba. Sammen opnåede de mange nationale og internationale sejre og placeringer. Allerede ved deres første internationale stævner opnåede de placering som nr. 5 og ved det efterfølgende blev de nr. 2 i küren. Med Cuba har Isabell fået hold guld til NM og en individuel sølvmedalje. Af nationale sejre kan nævnes adskillelige, som bl.a.  DM for hold, vinder af Ecco Cup kvalifikation og sejre ved rosenparaden.

Isabell fik ved sin afslutning af ponytiden tildelt Ditte Mikkelsens kammeratskabspokalen, indstillet af sine rytterkammerater. Baggrunden for tildelingen definerer fortsat Isabells væsen, da hun er meget opmærksom på sine medmennesker, har humor og er utrolig hjælpsom.

Isabell fik en juniorhest, som hun desværre ikke nåede at have glæde af mere end et lille års tid. Her blev det alligevel til flere placeringer til både c- og b-stævner. Rollo blev skadet og Isabell kæmpede resten af sin juniortid og starten af youngrider i håbet om at få ham tilbage til sporten, men det lykkedes desværre ikke og Isabell stod uden hest, et hårdt slag for en dedikeret talent- og succesfuld rytter.

Isabell har derfor fået stillet Jet Set V. til rådighed, hvilket stadig er et forholdsvis nyt samarbejde, som vi er sikre på nok skal bringe hende tilbage på sporet i sin sport.

De har i deres korte bekendtskab allerede opnået placering til ECCO Cup for YR, deltagelse og placering til DM og senest en sejr i PSG til DM for hold.

Isabell har desuden fået Smilla Vitz stillet til rådighed, som hun forhåbentlig kan debutere i U25 senere på året

Isabell fortæller: Jeg er virkelig taknemmelig for at være udvalgt til at være en del af Michael Buchardts talentprogram. Michael er ejer og stifter af B&B Horse, som har været så gavmild at stille en hest til rådighed for mig. Hesten Jet Set er indkøbt hos Helgstrand Dressage og skal være min makker fremadrettet. Jet og jeg er det perfekte match og jeg er så glad for at ride på sådan en skøn hest. Jeg er så glad for at ride for Michael og alle de ting han har gjort for mig i forhold til udviklingen af min sport. Da jeg mistede min junior hest troede jeg ikke at jeg kunne fortsætte med at ride da ridning er en økonomisk tung sport. Kort efter tabet tilbød Michael at jeg kunne ride en af hans ungheste og vores samarbejde har derfra udviklet sig til at han har taget mig med ind i hans talentudviklingsprogram. Jeg har redet flere af Michaels heste, men Jet Set er helt klart min yndlings!

bbhorse kildegården

Trine Bluhme
Manager og rytter

KOntakt b&b Horse

Hvis du vil vide mere om ridning og opstaldning hos B&B Horse på Kildegården, så tag kontakt til Trine Bluhme.